Нови филми – The Assignment – Записването 2017 Michelle Rodriguez

нови филми

 

Продължаваме с още нови филми с ниски бюджети.

Ако си мислите, че ще видите лудата Лети, която си е направила сама филм за автомобили и други екшън изпълнения – Грешите! Тук става дума за напълно различен сценарии, други престъпления и дори друга самоличност.

Не ви ли се струва вече, че всички нови филми са клиширани?

Едва ли не, всичко което сте виждали до тук през последните няколко публикации е някакво клише от стар филм от не е ясно коя година. Всичко е предсказуемо, дори историите са същите но с други герой и малко промяна, да не е едно и също нали.

Същото може да се намери и в този филм. Абсолютно нищо интересно, смяна на самоличност, отмъщение, убийци и нищо ново. С тази разлика, че вместо само да ви преправят лицето, тук ви сменят и пола.Не ви трябват нови филми за да се досетите, че това може и да се случи.

От мъж, които е наемен убиец до жена, която търси своето отмъщение. Това не е тиизър, това е трейлъра, които ще видим. Наистина съм доста разочарован от цялостното изпълнение, но какво да се прави, трябва да има материал за нови филми.

Дори не може да се разбере, каква е целта на убиеца!

Разбрахме, че главният герои иска да си отмъсти, но нито за какво, нито на кого. На доктора ли, че му е направил тази операция (едва ли е само за това) или на някой друг, които го е предал в неговите ръце.

Вижте също – Kung-Fu Yoga – Кунг Фу Йога 2017 Джаки Чан

Нещото което наистина изпъква пред другите е, че тук има жена, която доста леко приема промените в своя мъж/гадже. Не я видяхте да се дърпа или нещо подобно. Съвсем спокойно прие факта, че това е нейната половинка, която е останала без някои орган и малко променена в лице. Определено много странни нови филми ни очакват, но за съжаление за този можем да кажем само толкова. Самият трейлър наистина не ни оставя много за гледане.