Нови филми – The Accountant – Счетоводителят

нови филми

 

Нови филми за счетоводители? Точно филмът които очаквах толкова време – екшън, калкулации, сметки, банки, мечта. Или пък нищо от това не е вярно?

[sgmb id=“1″]

Спокойно, няма да гледате нови филми за счетоводители в кабинети, които само се чудят коя сметка да затрият или каква бланка да напишат. Този тук е доста различен и може да ви прилича повече на Монк (онзи с мисленето всичко да е изрядно и подредено). Доста прилича на него, дори може да се каже, че го надминава.
Хубавото на този филм, е че започва от самото му начало – как е израснал, отношението на родителите му, дори се вижда, че още от малък има умствени проблеми.

Добре, как тогава става счетоводител? Нови филми – нови трейлъри или направо, ще трябва да изчакате филмът за да разберете. Но определено си струва да се види, какво става след това.

Както при всички нови филми, някак си изведнъж те търси някой, които иска да те наеме да свършиш работа, която е толкова опасна, че заплащането определено си оправдава риска. Разбира се, от трейлъра не се разбира много, но поне става ясно, че става дума за проследяването на злато и пари. Представяте ли си, да знаете, че са ви откраднали имането и ви трябва не полиция, а някакъв счетоводител с уникални дедуктивни решения, да не говорим и колко странен е?
Вижте също – Novi filmi – Transformers: The Last Knight 2017

Явно тези са се побъркали! Нещата обаче отново не се развиват както може би очакваме. Този счетоводител стреля с оръжие (което е странно при положение умствената му стабилност, когато е бил дете) и кои знае още какви умения има. Дали точно тези умения, няма да са предпоставка за влизането му в спец частите? А каква е тази мадама, която го пита кои е изобщо?
Всичко това, ще трябва да дочакаме да разберем когато видим филмът. Определено си струва обаче да се види, какво прави един счетоводител в свободното си време.

[sgmb id=“1″]