Нови филми – Stratton – Един беглец – 2017 Екшън

нови филми

 

Нови филми, нови екшъни, нови имена!

Още от сега да кажем – Превода на Български не е верен! Това е име и не се превежда. Измислихме си го, вероятно и други, ще го направят. Това настрана обаче, това вероятно е един толкова клиширан екшън, че изобщо не знам защо го публикувам!
Замислете се – какво видяхте в трейлъра? Нови филми с малко детайли да ама тук какво имаше? Бам, бам, бум, бум и това е. Разбрахме малко история все пак. Става дума за престъпник от MI-6 (може би), които е планирал да унищожи Лондон. Как това, ще стане, ще разберем като гледаме целият филм.

Нови филми от безсмислени по-безсмислени?

Еми, вероятно така се получава. Въпросният човек, които има за цел да заличи Лондон е спец в убийствата, изключително труден за проследяване и прочее и прочее. Виждаме главният герой, които ни е познат (на мен лично ми допада) и дори Драко Малфлои – какво да прави. С магия не се изкарват пари! Целият трейлър беше само престрелки, престрелки, малко коли, още престрелки, затова само теорията с унищожаването ни е ясна.

Вижте също – The Foreigner – Чужденецът 2017 – Джеки Чан.

Може да има някакви други мотиви, допълнителни герой или нещо подобно, но за момента можахме да видим само липсата на каквато и да е история. Нито нещо по-заплетено, нито нещо различно – нищо! Обаче, това изобщо не е повод да се отчайваме. Не се знае, може да ни изненадат с нещо за което дори не сме се сетили. Някое увъртане на историята, нещо тотално различно. Каквото и да е обаче, ще трябва да почакаме за да го видим. В доста нови филми се случват подобни обрати.