Нови филми – Star Wars: The Last Jedi – 2017 Последният джедай

нови филми

 

Дами и господа, нали не сте си помислили, че няма да има нови филми от вселената на „Междузвездни войни“?

Следващият от тях дори идва на екраните този декември. За наше учудването, това е един тийзър, които издава повече от нужното. Можем да видим малко повече неща и да направим анализ от видяното. Нека ви предупредим, че не всичко е такова, каквото го дават на трейлъра. Не забравяйте, че когато всички нови филми излязат по екраните всичко се променя!

Защо ви казваме това? Към края на тийзъра има една сцена в която Люк казва, че е време за края на джедайте. Не го приемайте буквално, вероятно има нещо друго. Все пак междузвездни войни са главно за битката на джедайте и тъмната страна. Мислите ли, че Спилбърк, ще унищожи всичко толкова лесно?

Ами ако има и други нови филми?

Това е вероятно, защото този, ще е 3 от новите, но само един от тях беше за миналото. За истинските фенове е ясно, че първата поредица беше разбъркана, а тук имаме само една част, която е различна. Въпросът е, кога ще е втората и върху какво, ще е фокусирана.
Да видим какво има и на този тийзър? Очакванията на много се оправдаха, младият джедай, ще бъде трениран от старият (да видиш Люк като Йода – уникално!), но да видим, дали изпитанията и обученията, няма да ни напомнят за нещо.

Вижте също – Life – Живот – 2017 Космически филм, Раян Рейнолдс

Има изключително много версии, които могат да се случат – битка между семейства, защо има тази сцена с битката в космоса и каква е връзката на тази червена пустиня? Изключително много въпроси за един тийзър, но така е при всички нови филми. Ще трябва да почакаме за самият трейлър, но и там не се знае какво, ще ни покажат. Лея също е във филмът още, което ни дава предпоставка да си мислим, че наистина, ще има бунт.