Нови филми – Spider-Man: Homecoming – Спайдър Мен 2017

нови филми

 

Колко още нови филми по историята на стари ще видим?

Вече не им ли писна на тия сценаристи една и съща история? Да не говорим ,че в този Спайдър Мен дори момчето е друго, а момичето не е червенокоса. Страхотно, сега дори променят историята!

Нови филми за 2017 определено ще има, които дори не си заслужават гледането!

Не знам колко от вас са фенове на историята за спайди, но да я въртят и променят толкова пъти, вече е прекалено.
Ще кажете, че има нещо общо с Тони Старк, отмъстителите и прочее. Добре, бих приел това, понеже наистина се вижда това, но другото не е ли същото? Нека да анализираме трейлъра и да видим.

Започваме с нови филми с нови актьори.

Първото което ви прави впечатление е, че главният актьор отново е различен. За трети път!
Сякаш има опашка да се редят кои да играе главната роля. Този път дори е по-малък на години и сякаш не е минал 12 клас.
Но хайде, любимото ми едва сега започва – момичето не е червенокосо. Тук дори няма да споменаваме, че Мери Джейн се изпълнява от друга актриса. Червенокоската беше специална нотка в този филм, а те и това решиха да премахнат. Няма да се учудя, ако се окаже, че чичо Бен е и жив и здрав, а лелята са я застреляли или нещо подобно.

Вижте също – Baywatch – Спасители на плажа 2017

Да работиш с Тони Старк наистина може да е изпитание, виждали сме това в други филми. Тук обаче ще видим как едно момче се опитва да извърви пътя си към върха. Всеки го мисли за хлапе (не че не е) и дори не може да каже на момичето, че я харесва. Което ни кара да се замислим, дали и имената не са променени?

Единствената основателна причина с която могат да излязат чисти е, че си правят паралелен Спайдърмен, които да се присъедини към отмъстителите. Чакаме Батман!