Нови филми – Spark: A Space Tail – Искра: Космическа история 2017

нови филми анимация

Още нови филми в космоса през 2017?

Явно да. Но какво пък, този изглежда доста интересен. Може да ви се стори малко клиширан с нападенията и отмъщението, но главният герой определено изглежда интересен и забавен. Все пак явно говорим за момче от кралското семейство.

Какво толкова може да се случи на едно момче, на самотна комета, когато неговият народ е в плен?Не ни трябват нови филми, за да разберем отговорът.

След като планетата му е завзета от злият император Зон, момчето бива захвърлено на комета, която просто лети из космоса. 13 години на момчето явно вече са му достатъчни, затова решава, че трябва да се махне от там. Как, когато около него има само ръждиви останки? Съвсем случайно, намира и няколко приятели. Знаете, традиционните момиче, което има прекалено труден характер, някой, които разбира от електротехника и е малко глупав и старецът.

Точно този екип, ще разбере, че момчето не е просто една от многото маймунки, а член на кралското семейство и по-точно – наследникът. Решено е, ще има въстание за свободата на тяхната планета и битка за премахването на императора! Колко трудно може да е?

Вече се правят всякакви нови филми.

Замислете се, че само виждаме едни черни дупки, които засмукват живота от планетите. Каква магия или технология използва този зъл император, не се знае. Ще трябва да почакаме за още един трейлър или да видим целият филм на кино.

Вижте също – Rock Dog – Рок кучето – 2017 Семеен филм

Дори и с тази информация, филмът изглежда интересен. Все по-рядко започнаха да излизат нови филми, които да са нещо различно от повторения, римейкове или продължения. Трябва ни нещо различно, което да ни заинтригува, да ни върне отново пред екраните. Дори анимацията вече не е толкова за деца, но този филм изглежда достатъчно подходящ и за цялото семейство.

Дали маймунката, ще спаси планетата си, ще намерили родителите си и какво може да очаква през това време? Всичко това, ще разберете когато филмът излезе на 14 април по кината.