Нови филми – Sorry to Bother You – Извинявайте, че ви притеснявам

нови филми

 

Нови филми, които доказват, че живота може да се преобърне.

Не, че ни трябват нови филми за да разберем, че можем сами да си променим живота, само ако се стараем достатъчно и сме упорити, но пък и този не е зле за гледане. Колко зле можеш да живееш, че да си в гаража на чичо си, докато се натискате с приятелката си да се отвори вратата на гаража, което очевдино е проблем и дори да дължиш пари на чичо си? Доста сложна комбинация, но понякога има и такива моменти в живота.
Каго видите главният герой, буквално можете да го питате – къде сбърка? Не изглежда толкова пропаднал или безнадежден. Дори си търси работа. Къде е проблемът тогава? Ще разберем в самият филм.

Нови филми, където можеш да станеш милионер, дори ако продаваш тоалетна хартия.

Да, точно това се случва тук. Момчето започва в телефонна компания, която продава разни стоки по телефона. Ок, първите пъти изобщо не му се получава, но след няколко съвета и тестове, явно толкова добре започва да продава, че се издига все по-нагоре и по-нагоре. Супер, нали? Съвета, че всичко си идва с цена не е измислен туко така. След като се изкачва по икономическата стълбичка, младежа вижда как всички хора около него се променят, как вече нищо не е същото, дори сякаш приятелката му не изглежда да се държи по същия начин както преди.

Вижте също – Destination Wedding – Дестинация Сватба 2018

За всичко останало обаче, както във всички останали нови филми, ще трябва да изчакаме излизането на филма, за да разберем повече.