Нови филми – Sleight – Ловкост – 4.7.2017 в кината. Трилър

нови филми

 

Точно от такива нови филми се нуждаем!

Интересни, нови, завладяваща история, доброта, дори магия. Това заглавие определено си заслужава прегледа.

Виждали сме филми от гетото, всякакви истории, всякакви животи, наркотици винаги, но защо да не вкараме малко магия, малко фантазия?

В малко нови филми (за момента) има толкова добра история. Момче, което е загубило двамата си родители и има само по-малката си сестра, показва трикове в училище и по улуците. Тези трикове обаче изглеждат доста добри за да са трик. Защо едно момиче да не разбере повече за магията?

Оформя се хубава, любовна, романтична история, но всички нови филми си имат своите обрати.

Например, виждате момчето отива в някаква къща. Доставя оборот или нещо подобно. В началото на трейлъра не видяхме да продава наркотици или да прави нещо от сорта, какво може да е това в плика? Мъжът които излиза изглежда като дилър, но е доста вежлив, може да му е роднина. Това което всички ще се запитате най-вече е, защо взима хлапето при тези гангстери които иска да сплаши? Вярва му прекалено много, иска да има допълнителна бройка?
Очевидно идеята не е успяла и ще трябва да бягат към вкъщи. Добре, но момчето оплита конците някъде и подгонват и него. Всеки от гетото знае, че не можеш просто така да излезеш от играта, това го знаем не само от нови филми. Започват преследвания, докато не се оказва, че всичко това не е просто трик, а сила. Силата на ума и съзнанието, което може да мести предмети и куп други неща. Момчето силно вярва, че с ума си може да контролира предметите и да прави каквото си пожелае – само да пожелае.

Вижте също – The Circle – Кръгът 2017 Ема Уотсън

От тук започва най-интересната част, играта на котка и мишка и дори ще видим момчето да се „зарежда“ с повече сила. От къде я черпи? Електричество, храна? Имаше нещо свързано с платки в трейлъра, дали няма да е и това?