Нови филми – Sky Sharks – Небесни акули 2017

нови филми

 

Глупави нови филми, още много ще има, но понякога наистина прекаляват – акули, които летят в небето? Какъв е смисъла да направиш животно, когато можеш да направиш и машина?
[sgmb id=“1″]

Поне историята има малко интересен смисъл, иначе това е някаква пълна измислица. Всички сме чували за многото истории, как Хитлер е създал някакви супер войници или някакво химично оръжие или други подобни, но точно акули за летене? Защо му е на Хитлер да създава акули за летене?

Нови филми, нови глупости предполагам, но все пак. Ако сте фенове на киното заснето с малко ефекти (то просто си личи разликата в картината, как всичко е добавяно на компютър и прочие) и ви е интересно да видите някой първи филм на начинаещ режисьор, това може да е заглавието което да очаквате през 2017 година.

Историята обаче не стига само до тук. По някаква причина, дали проектът е замразен или не е постигнал успех, тези акули не са пуснати в действие когато войната е приближавала своят край, а ги пускат в сегашното десетилетие. Каква е била причината, те да изчезнат или да бъдат замразени или каквото и да било?
Вижте също – Don’t Breathe – Не дишай 2016

Никога няма да видим историята на нови филми в трейлъра, така че ще трябва само да гадаем, докато наистина видим за какво става дума.

Има и някаква луда мацка, която си сваля маската и просто тръпки те побиват. Не ви ли прилича на нещо познато от някъде? Историята на филмът (или поне до толкова колкото я видяхме, както при всички нови филми) изглежда да е интересна, но определено летящи акули не е било правилният избор.

Ако сте любители на откаченото кино, което е направено с ниско-качествени ефекти, това наистина може да е заглавието, което очаквате. Не си мислете, че ще го видите в някои кино салон или ще чакате грандиозната му премиера. Аз по-скоро бих го сложил в графата „начинаещи“ (ако имахме такава категория в сайта за нови филми) защото всичко по него е за начинаещи.

[sgmb id=“1″]