Нови филми – Sing Street – Пеещата улица 2016

Sing Street нови филми

 

Нали трябва да ви показваме нови филми, но да знаете, че този жанр не ми е изобщо от любимите. Защо? Някакви английски опити да се създаде някаква драма или тъжна комедия или нещо такова. Самото действие и история на героите не ме грабва, но не за това сме се събрали тук.
[sgmb id=“1″]

Искате да впечатлите някое момиче, защо не? Но защо изобщо ви е да я каните, да се снима в клипа на вашата бой банда, когато нямате изобщо банда? Е този младеж тук го направи.
След като бива преместен в ново училище, където както навсякъде бива тормозен заради всевъзможни глупости, включително цветът на обувките му, някак си той не се предава и не пада духом, а вижда спасение в това момиче, което уж е модел. Гарантирано има някаква скрита история зад това, както във всички нови филми.

Вижте също – Barbershop: The Next Cut – Бръснарницата: Следващо клъцване

Е тя е съгласна да се снима в клипа, но сега задачата е да се събере група, която да може да направи нещо друго на този клип. По някакви странни обстоятелства групата бързо е събрана и снимките на клипа започват. Те са толкова шантави, че дори момичето ги харесва. Нови филми с нови откачалки, както винаги.
Групата се сформира, клип се прави и от тук нататък, както момчето е влюбено в момичето, така и групата се популяризира, излизат още няколко песни дори шоу на живо. Какво по-хубаво може да стане от това?

Винаги може да стане и по-добре, но във всички тези нови филми, винаги трябва да очакваме някакъв преврат. Няма как просто всичко да е толкова хубаво и целият филм да се отнася само за това. Още повече в тези британски филми. Те абсолютно винаги крият по някой коз в ръкава си. Какъв според вас може да е той в този филм и какво да очакваме от него? А вие фенове ли сте на британското кино?
[sgmb id=“1″]