Нови филми – Savage Dog – Бясно куче – 2017 Скот Адкинс

нови филми

Ако мислите, че сте виждали объркани трейлъри на нови филми – нищо не сте виждали!

Този тук е толкова объркан, че целият филм е само стрелба и няколко лица. Нито има някаква история, нито нещо по-различно от пилеене на патрони по всякакви хора. Още по-интересното е, че има няколко вида войници.

Говорим за периода 1959 когато светът все още е намествал сегашните си граници и ако сме прочели точно имаше надпис „Индия – Китай“. Какво е тръгнал да търси този американец там и изобщо ще има ли нещо различно от стрелби?

 

Нови филми с още по-безсмислени сюжети.
Явно това ще е 2017 за всички ни. Имаме веднъж пресъздаване на стари филми, после имаме преразказване, продължения какво ли още не! Дали този няма да е история от някой друг филм? Виждаме американец (поне на такъв ни изглежда), които стреля по цяла войска, няма никаква история, която да разберем и само едно момиче. Дали това няма да е неговата любима?

Нещото, което ни дава малко следи за историята, е това ровене в калта и „прераждането“. Не ни трябват нови филми за да се досетим, че войникът е паднал духом и сега е нужно да се изправи и да се бори. Но дори и това да е историята, защо всичко е толкова кратко и толкова безсмислено?

Определено ще има много нови филми, които няма да видим на големият екран.

Не си мислете, че всички филми които ви показваме тук ще стигнат до големият екран. Киното няма да е претъпкано и поне ще може да видите нещо по-интересно.

Вижте още – Aftermath – Последици 2017 Арнолд Шварценегер

Наистина сме много разочаровани, че можем да ви покажем толкова безсмислен трейлър! Някой може да си каже – „Добре, ще има нов трейлър, ще се каже повече за историята“. Не бъдете толкова сигурни. Сами виждате кои са героите, не са някой големи имена, нито пък историята (ако я намерите) ви грабва още с първото гледане, затова не мисля, че ще видим нов трейлър.