Нови филми – Rock Dog – Рок кучето – 2017 Семеен филм

нови филми

 

Искате ли нови филми с пеещи животни?

Преди да продължим, искаме да ви кажем, че не ни е ясно, от кога е точно този филм. Дали е 2016 или 17. Едва сега виждаме трейлъра, но определено ще си заслужава гледането. Нека все пак да видим за какво става дума. Още в началото виждаме, че е създаден по идея на ко-създателят на „Играта на играчките 2“. Идеята на филмът дори може да ви се стори доста позната от „Зоотопия“, но тук е маааалко по-различно.

Нови филми с кучета с нови номера.

Да, тук имаме кучета (поне така изглеждат), които живеят на една планина. Всяко има своята задача, но едно от тях, младото поколение не иска да я изпълнява. То дори може да стреля с някаква енергия от лапите си. Интересно, какво ли обяснение, ще дадат за това.

И като всеки син, той също иска да следва мечтите си, бащата го спира, но после го пуска. Тук вече идва голямата развръзка, тъй като младока отива в големият град, да намери своят музикален идол. Доста трудно, ще се окаже това, понеже идолът му е доста скептичен и доста странен. Това което не разбирам е, защо отива при него – да търси съвет, уроци?

Във всички нови филми има по нещо различно.

Представете си само, ако беше в Зоотопия, вместо да отива в някакъв различен град от този. Щеше да е интересна връзка, но не забравяйте, че създателите са различни. Филмът обаче наистина изглежда интересно и различно. Нови герой, нови действия, добавена е и малко магия, а кучето с тази шапка изглежда уникално и притежава онзи несломим дух, които много герой от екрана имат, докато не ги сломят, а те пак се изправят на крака.

Вижте също – The LEGO Batman Movie – Лего филмът за Батман 2017

Замислете се, колко подобни нови филми сте гледали. Нова история, нови рисунки, нови анимирани екшъни. Какво му трябва повече на едно семейство за забавление? Определено не римейк на някой стар филм, а нещо свежо и забавно.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zu-jT_HvzD8

https://www.youtube.com/watch?v=W-ysj0I7lPQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=sIRvTqkV97g