Нови филми – Rings 2016 – Предизвестена смърт 3

нови филми

 

Нови филми, направени още по-страшни от преди, ще ви разтърсят лаптопа.

Някой спомня ли си изобщо този филм? Преди беше доста известен, понеже беше уникален и направен по съвсем различен начин. Много хора още помнят тази рошавата от водата, която излиза през екрана.
Това е следващата (вероятно последна) версия – Предизвестена смърт 3 – Rings.

Какво се е променило? В много нови филми, показват различна история, нещо ново по случаят или нищо общо с предишните. Тук обаче, нещата са малко по-различни.

Вижте също – Ouija: Origin of Evil – Дъска за духове: Корените на злото

Историята е същата – удавеното момиче от майка си, което излиза пълзейки от кладенеца и идва да ви убие. Този път обаче, тя е намерила начин да се качи и в интернет. Нали не си мислите, че някой от тези нови филми е решил да запише касетата на диск, защото му е счупено видеото?

Обаче не само технологията еволюира в нови филми.

Какво беше в старите филми – гледаш клипа и веднага след това телефонът позвънява – имаш 7 дни. В писъци и крясъци затваряш слушалката и се чудиш какво е станало. Всеки ден става по-зле от предишният, чудиш се вече как да живееш, докато не намериш решение на проблема и не се отървеш от момичето. Поне така стана в последната част. Или?

Тук обаче, след като много по-млад глас ти каже, че имаш 7 дни то оставя следа на ръката, която означава прераждане. През тези 7 дни ти се случват все по-ужасни и обладаващи неща от които и кошмарите, ще ти се сторят мек сън.
Има и нови герой (естествено – нови филми – нови актьори). Този слепец изобщо не издава какво прави там. Дали момичето му е отнело зрението или просто той вижда неща, които другите не могат? Въпроси много, отговори малко. Дали младата жена, ще се опита да намери онази къща, която бяха търсили и в предишните части или просто ще се остави на момичето? Дали няма да разберем някоя нова тайна за нея, нещо интересно?

[sgmb id=“1″]