Нови филми – Resident Evil: The Final Chapter 2017

нови филми

 

Нови филми от любимата ви Мила явно предстоят. Или е само един?

 

Колкото и да е странно или прекалено, това се предполага да е последната част от поредицата Resident Evil. За тези от вас, които не са гледали нито една част, обикновено става дума за корпорация, която е унищожила света с редица човешки експерименти.

[sgmb id=“1″]

Тези експерименти довеждат до катастрофални последствия с няколко странични ефекта, един от които супер надарената главна героиня. За много нови филми нейните умения са направо легендарни. Бие се, оцелява, екшън, много неща, които да ви впечатлят.

Какво да кажем за тази част от поредицата?

За наше огромно съжаление, нито виждаме нещо интересно, нито нещо различно. Отново същата корпорация, отново същите методи, нищо ново.

За пореден път имаме нови филми, които ни разочароват. Има някакви нови чудовища, добре. Някакви нови места, добре, обаче всичко друго е същото.

Това което малко ни обърква е това прословуто нейно събуждане. Озовава се в някаква сграда или изобщо някъде и от там почва екшъна. Не знае как се е озовала там и какво ще прави нататък.

Вижте също – Arrival – Пристигането 2016 извънземни
Преследване до голямата централа  също не липсва, да не говорим че сега имаме и „шеф“ отговорен за цялото бедствие.

Нейната цел си остава същата и нищо по-различно. Друг факт, които е интересен е, че не се виждат други нормални хора. Няма някакви оцелели или спасили се, пък и за толкова време, едва ли някой ще остане жив.

А какви са тези зомбита? Някакви последици от корпорация „чадър“? Забелязахте ли и трите висящи тела, над които има окачена табела, че това е зона собственост на корпорацията?
Зомбитата да са окачили други зомбита? Не мисля. Нови филми с чак такива действия на зомбита не се случват.
Да видим какво ще и каже шефът на корпорацията, какво ще иска тя от него и какво ще се случи в края на филмът.

Не бъдете толкова сигурни, че това е последната част. Не се знае дали след 20 години няма да видим още една или цяла нова поредица.