Нови филми – Queen of Spades The Dark Rite 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]

Нови филми от Русия? Да, това е вторият които описваме в нашият сайт, но определено тук са си свършили работата отлично. Много от вас знаят, преди около 20 години беше модерно да сядаш в тъмното пред огледалото и да казваш „дама пика появи се“ със свещ в ръка. Повтаряш го три пъти и тя се появява в огледалото, но никой не знае какво става след  това.

Нови филми от Русия, по принцип не са много популярни, но те като държава са достатъчно много, че да си ги гледат. Нямаме нищо против тяхното кино, но този път мисля, че са надминали себе си.
Схванахте каква е историята – дама пика започва да избива всички, които са я призовали. Тук е момента да вметнем, че няма други ефекти като във Холивуд, но тези нови филми понякога изумяват.

Вижте също – Don’t Breathe – Не дишай 2016

Не забелязваме голяма некадърност, дори да доста добри. Самото плаване на обектите, този финален кадър на трейлъра (доста брутален при това) са добре изпипани. Да не би да очакват световна премиера?

Дори и да не е така, това си е брутално направен филм, както казахме и историята допринася много за това. Тези от вас, които са играли тази игра (сега да не тръгнете към банята, само защото сте видели нови филми и трейлъри при нас, които ви казват, че може да видите жена в огледалото? Не носим отговорност за изчезнали пред огледалото със свещ!) и са виждали нещо или просто са плашели приятелите си, някога задавали ли сте си въпроса – ами после? Наистина, какво става след като я призовеш? За всички нови филми, пък и дори стари на ужасите, включващи духове, тези призраци не си отиват туко така.

Какво обаче може да се направи, ако тази Дама Пика преследва децата и кои може да я спре? Мъжът които се вижда във филмът, предполагаме, че е полицай или детектив, защото взима нещата твърде на сериозно. Дали и той не е играл тази игра?

[sgmb id=“1″]