Нови филми – Pup Star: Better 2Gether – Кучешка звезда 2

нови филми

 

Искате нови филми колкото се може по-откачени?

Покрили сме ви. Този например няма как да стане по-шантав, освен ако не животните от зоопарка не избягат. Искате да гледате говорещи кучета? Не, не говорещи, а пеещи? Колко по-добре от това може да стане? Може, защото кучетата, ще са две. Нови филми – нови изненади. Звездите от това звездно кучешко шоу са си навлекли проблеми на главата и искат да ги споделят с вас.

На това му се казва интро на нови филми.
Определено изключително, нали? Добре, нека да видим за какво е точно този нов филм. Става дума за продължение на предишен (които не сме гледали, някак не сме фенове на говорещи животни) и сега е време да разширим историята. Дори и в кучешкият свят има хора, които имат желание да откраднат нещо, което си постигнал с труд. Дали ще е различна порода куче или съседкото с което сте си душили дупетата от палета – няма значение. В света на кучешката слава, всеки иска твоя кокал. Колкото и дълъг и елементарен да беше трейлъра обаче, почти нищо не разбрахме.

Видяхме, че ще има две главни кучета – това което е спечелило миналогодишната награда и това, което се опитва да го замести. После има някакво куче в бар, което злорадства за сметка на другото, опитва да крои планове как да го премахне и всякакви подобни. Като добавим и всички други малки персонажи, сцената става доста пъстра. Човеците поне във филмът не са прекалено и няма да се пречкат на историята.

Вижте също – Paddington 2 – Падингтън 2 – 2017

Кои иска нови филми с хора в тях? Изключително странен филм, изключително странни типажи, да не говорим, че историята дори на трейлъра изглеждаше супер странна. Колко по-странен може да стане този филм, ще разберем само като го видим.