Нови филми – Power Rangers – Пауър Рейнджърс 2017

нови филми

 

Дали това ще е само един филм или цяла поредица от нови филми?

 

Държава – USA / Canada
Премиера – 23 Март
Продукция на: Lionsgate
Главни роли:
Bryan Cranston, Elizabeth Banks, Naomi Scott, Becky G., Bill Hader, David Denman, Sarah Grey, Emily Maddison и други.

Както много нови филми които са базирани на стари такива, тук също имаме големи промени.
Лично аз, не бях голям фен на тази рейнджърска продукция. Просто когато се вгледаш малко виждаш как това са хора в костюми които „уж“ се бият. Дали сега няма да са променили това?

Естествено! С еволюцията на киното, вече има толкова ефекти, че ще ви накарат да си мислите, че са реални.

За ефектите сме сигурни, че няма да имат равни, но малко ни притеснява историята.

Както ви казах, не съм им голям фен и не знам как точно е започнало всичко, но дори и няколкото епизода които съм гледал не е имало никакви магически камъни.

Децата от този филм намират тези странни отломки, които дори не се знае дали са стояли там или са видели падащ метеорит. Това определено ще е интересно да се разбере.Нови филми с различна история не виждаме за първи път. Тук децата са и аутсайдери в училище, макар че в оригиналните продукции да не изглеждаха така. Един бомбаджия, момиче което посещава неделно училище за възпитание (поне така изглежда) и момче с голямо разочарование в живота. Що за комбинация е това?

Спомняте си, че имаше една глава която им казваше какво трябва да направят? Е тази глава явно ще я видим в късен етап на филма. Дори в самият трейлър виждате, как чак накрая става дума за някаква база на рейнджърите, която изглежда като кабина на извънземна чиния.

Вижте също – Sleepless – Безсънен 2017 – novi filmi

Има и някаква заплаха, тази жена която се кани да изяде момичето над леглото. За нея ще е интересно да разберем, какъв би бил нейният мотив. Защо го прави и дали има желание да нападне земята или преследва само тези сили.