нови филми – Popstar: Never Stop Never Stopping 2016

нови филми

Тази година, явно ще гледаме много нови филми, които да са базирани на историята на някой, било то спортист, вече починала легенда в някой бизнес и дори музикални творения. Естествено, има много подобни звезди, които са минали през малките екрани или някое евтино шоу в квартала, но за да пораснеш, първо си малък.
Всички сте чували за Джъстин Бийбър и неговите няколко филма (мисля, че и книга имаше) за неговият велик път в музиката, които е извървял и прочие. Също така и за Eminem и неговите житейски проблеми и този филм, ще е за музикална легенда, но няма да ви кажем, коя точно, това ще оставим на вас да се досетите.

[sgmb id=“1″]

Много от вас са чували, че музикалният свят е едно място, което е изключително опасно. Наркотици, жени с всякакви интересни и куп хора, които се опитват да те метнат по най-долният възможен начин. Защо не? Ти имаш пари, успял си, защо някой да не те повали на земята? Тук историята на филмът е фокусирана върху възхода и очевидно падението на една музикална DJ звезда, която както казахме, няма да споменем.

Трейлърите на много нови филми за съжаление, не ни казват нищо особено, още повече, че някой дори и нищо не ни казват, освен името на филмът. Тук можем да разберем само от клипа, че наистина става дума за живота и падението на един велик DJ за когото няма да кажем кои е. Нови филми с подобни трейлъри постоянно има, но би ли ви харесало, да видите целият филм само от един трейлът? Така е по-интересно, по-магическо ако искате.

Вижте също – Now You See Me 2 – Сега ме виждаш 2

Очакваме от този филм, да видим и някакви разкрития, относно как един успял DJ прекарва деня си или как харчи парите си. Определено подобни неща не се виждат всеки ден по телевизията, още повече че този тип хора, са доста потайни.

Моля споделете публикацията, абонирайте се за нови филми. Вашата помощ е от голяма полза 🙂

[sgmb id=“1″]