Нови филми – Polaroid – Полароид – 2017 Филм на ужасите

нови филми полароид

 

Толкова много интересни нови филми, чак съм впечатлен!

Още повече от този, понеже всичко е различно и поне по мое лично мнение, нищо подобно не е правено до сега. Вие как мислите? Още по-интересно става, когато забележите два много странни момента от филмът – намираш стара камера и решаваш да се снимаш – първата ти снимка трябва да е по нощница? Моля ви, кажете ми, че не съм единственият които забеляза това?

Да не говорим, че такива нови филми имат по няколко странни момента!

Вторият например е, когато се запитате – Какви са тези тежки полилей, които използват хората? Към края на трейлъра виждаме, как момичето се удря в лампата в кухнята и направо пада. Тя от стомана ли е? Добре, стига сме коментирали шантавите моменти в нови филми, нека да поговорим за съдържанието на филмът. Ще видите две момичета, които от незнайно къде успяват да намерят камера и негативи. Камерата наистина е стара, но никъде не видяхме да пише „Polaroid“- знае ли човек, може да го има някъде из сцените. Двете решават да си направят снимка (за тази по нощница) и виждат на заден фон някаква сянка.

Вижте също – Annabelle: Creation – Анабел: Създаването 2017

От тук започва шоуто. Всички които снима с тази камера биват убити по странен начин или виждат въпросната сянка. Дух, демон или каквото е приковано в камерата, ще разберем когато видим целият филм. Ако бъдат запалени, снимките изгарят хората на тях, дори има такава сцена. Мен ми е по-любопитно, кои и позволява да снима с тази антика? Да не мислят, че ще изглеждат уникално различно с камера на 100 години? Хайде де, има филтри за тази работа, не ви трябват прокълнати камери! Но все пак, идеята зад целият филм, историята и дори сцените са доста по-различни от много други нови филми през 2017. Ще видим ужас, снимков материал на ужас и още повече ужаси, когато от сянка, съществото започне да се материализира. Готови ли сте?