Нови филми – Peter Rabbit – Питър Заека – 2018 Анимация

нови филми

 

Нови филми с животни в тях?

Това едва ли някога, ще излезе от мода. Този обаче, ще ни върне доста назад във времето и някой от вас вероятно може и да се досетят, подобни заглавия. Какво точно се случва в този филм, можем да съберем в едно изречение – човек опитва да разруши земята на животните и те се бият за нея! Всичко е толкова просто! Във всички тези нови филми обаче винаги има един герой, които изпъква над другите и прави целият филм много, много по-интересен. Запознайте се със заека Питър.

Нови филми с диви зайци?

Не са диви, просто се радват на живота, купонясват, бягат на воля и опитват да преживеят до следващият ден. Имат своята чудесна градина в този имот, зайците дори изглежда да имат цял дом под земята, но всичко се променя, когато дойде нов собственик. Както сами се досещате, той не обича животни, но си харесва неговата комшийка, която пък е луда по животните. Сега, да си спасиш градината или да хлътнеш по комшийката? Не си мислете обаче, че в тези нови филми стигаме само до един главен герой! Тук става дума за цяло стадо от всякакви животни – лисици, таралежи, птици, прасета, елени и какво ли още не. Бъдете готови да пощуреете.

Вижте също – Ferdinand – Фердинанд – Анимация, животни 2017

Филмчето изглежда много добре. Историята е малко изтъркана, да, но все пак е по-добра от много от модерните заглавия. Заека мисля, че има някаква история с някаква книга, не съм го чувал преди, но може би някой родител с малки деца може да го знае от някоя книжка. Нека да видим какво ще излезе от него.