Нови филми – Overdrive – Претоварване 2017 Екшън

Липсваха ли ви тези нови филми?

Екшън, адренали, скорост, яки момичета, готини момчета, каскади с коли и много, много напрежение? Точно това сме ви подготвили днес с този филм „Overdrive“. Нещо наистина впечатляващо, нещо, което не сте виждали скоро по екраните (има разлика с Бързи и Яростни). Кражби на скъпи автомобили, готини мадами и нещо повече ви очакват в този филм.

нови филми 2017

Наистина ли няма такива нови филми?
Вече филмите с улични състезания изчезнаха, защото са все едни и същи сценарии. Няколко човека, свършват някаква поръчка за някого, момичета, скъпи коли, пари и прочее. Е, тук има всичко от това, но е направено по-интересно, пък и вече очакваме „Бързи и Яростни 9“ и предпочитаме нещо различно, дори от старата школа. Двама братя, очевидно специалисти в задигането на скъпи автомобили (не знаем какво правят с тях след това) задигат грешният автомобил. Сега за да се разплатят с човека, ще трябва да откраднат друга скъпа кола от друг богаташ. Малко заплетена история, но нищо сложно за разбиране. Определено филмът, ще ви хареса, защото има и много интересни автомобили.

Някой от тях легенди, а други просто скъпи красавици.

Вижте също – Once Upon a Time in Venice 2017 – Едно време във Венеция

Дори момичетата са красиви (че как без красиви момичета). Въпросът, които си задаваме е основно върху това – кои са тези други хора? Дали са бъдещи попълнения в екипа от двама или съперници? Наистина изглеждат като нови попълнения, но някак отдръпнати, все едно са накарани на сила да участват. Ще е интересно и да разберем, как първата кола, която бива открадната от собственика бива върната в негово притежание? Как така толкова бързо си я взе и защо иска да има следващата?

https://www.youtube.com/watch?v=kWqAJE-Yshs