Нови филми – Once Upon a Time in Venice 2017 – Едно време във Венеция

нови филми

 

Мислили ли сте си някога, че ще видите нови филми в които е откраднато кучето на Брус Уилис?

Гарантираме ви, че това е идея за филм един път. Няма как някой друг да се сети за подобен сценарий. Всичко може да ви мине през ума, но някой да открадне куче и то да се озове в ръцете на наркодилър – това е толкова малко вероятно. Защо и собственикът на това куче да не е Брус Уилис, чиято роля тук е като детектив? Всичко се оформя да е толкова странно с тези нови филми през 2017, че това някак си оглавява класацията.

Вие какви идеи за нови филми имате?

Едва ли е точно като тази. Главният герой, които очевидно води странен начин на живот, явно намира време и за някоя странна хотелска стая. Ще предположим, че със съпругата му са разведени, защото детето се видя само в един кадър, пък и тази хотелска стая беше доста интересна. Първият въпрос, които всички ние си задаваме е, защо на някой му е да краде това куче? Толкова много неща могат да вземат, те са взели кучето. От улицата ли е това куче, дали не е някакъв метод за изнудване, толкова много възможни варианти.

Това обаче не пречи на Брус да играе своята дива роля в човека, които просто не умира и не се предава. Той иска да намери кучето на дъщеря си! Дали в него не е скрита някаква информация или просто, защото е на детето, той трябва да го намери? Дали всичко е толкова просто колкото изглежда или това е само една фасада, която да ни накара да се заинтересуваме още повече от филмът?

Вижте също – Kingsman: The Golden Circle – 2017

Дали, ще има други подобни нови филми, продължения дори? Или просто тези надписи и истории не са направени, за да се скрие истинската същност на филмът? Ще разберем след като го видим.

Погледнете и – WBE Studio