Нови филми – Night School – Нощно училище – 2018

нови филми

 

Нови филми с Кевин Харт.

О ,да и шегите му и актьорството му изобщо не изостават. Всичко си е точно и напълно изглежда като типичният му герой – отговарящ на всичко и винаги готов за всичко. Шантав човечец, но ето че актьорството му се отдава. Сега чакаме да го поканят в някой от големите филми – Бързи и Яростни, Междузвездни войни и други. Шегата настрана, нека да видим за какво става дума в този филм.
Най-добрият продавач на барбекьота за целият живот на този магазин. Многократен продавач на годината, месеца, деня, ако искате и часът.Има всичко – пари, кола, красива жена, дори иска да се ожени за нея. Не й докато не подпалва магазина за барбекюта. Че кой предлага на жена на подобно място? Нови филми и още по-нови места за предлагане на годеж.

Нови филми и нови начини за работа.

Не, че не може да си намери работа, но факта, че му искат диплома е доста различен. Може да продава акции на стоковата борса, но без диплома, това няма как да стане. След като отива в училището, директора се оказва пълен загубеняк, но дипломата му трябва.

Вижте също – When We First Met – Когато се запознахме за първи път

Ще запише нощни часове само с няколко изостанали и всичко, ще си дойде на мястото, нали? Може дори да се окаже по-лесно от очакваното. Да, ама не. Няма чак толкова лесни нови филми. Всичко, ще се обърка, дали няма да се стигне и до нова любов?