Home » Екшън » Нови филми – Nerve – Истината или се осмеляваш

Нови филми – Nerve – Истината или се осмеляваш

 

нови филми

Нови филми с подобен сюжет, много рядко се появяват в киното – нещо напълно различно. Цялата история, всички събития, нещата как се развиват напред във филма са толкова интересни, дори само от трейлъра, че определено, ще чакаме още един.

[sgmb id=“1″]

За какво обаче става дума? Много тинейджъри си имат своите проблеми, дори и след като преминат 21 години. Затварят се в себе си, не излизат, някой от тях не работят и стоят при техните или дори и да работят, нямат много време да се занимават да излизат навън и прочие. Точно такава е и нашата героиня, но нали около нея има приятели, които могат да и помогнат с това, защо да не я запишат за игра? Игра добиваща популярност сред младите, която е точно копие на „Истината или се осмеляваш“ но в реални размери и включваща предизвикателства отвъд въображението ви. Пък и парите са добри.

В много нови филми, пари няма, но явно този тук е толкова различен, че и сумите са доста сериозни. Да целунеш непознат за 5 секунди и да получиш 100 долара, никак не е зле.
Защо да не продължиш да играеш тогава? Това и прави момичето, след като на момчето се предлагат 200 долара да я заведе в града и така започва една дълга плетка от нелепи истории, които подканват и двамата да вършат глупости, до един фатален момент.
Вижте също – Captain America: Civil War – Зад кулисите

В нови филми, този момент не се вижда още от първият трейлър, така че можем само да предполагаме за какво става дума – дали някое предизвикателство е било прекалено брутално или нещо друго се е случило, но в един момент двамата се оказва да бъдат в ръцете на създателите на играта, докато не попаднат на една арена и се опитат да се убият. Колко по-шантаво може да стане от това? Дали пък и не се влюбиха един в друг през времето в което бяха заедно и получаваха пари за най-шантавите предизвикателства?

[sgmb id=“1″]

, , , , , ,