Нови филми – My Little Pony: The Movie – Моето малко пони 2017

Нови филми 2017

 

Още нови филми с тези понита?

Явно да. Не че аз съм гледал някои от предишните, но знам, че изобщо не са от вчера по телевизията. Може да видите тези понита поне още няколко години, но за сега, ще се фокусираме върху този филм. Предупреждаваме ви, ревюто ни няма да е голямо, защото самите ние не знам какво точно трябва да ви покажем.

Нови филми с нови злодей.

Ще видите точно това. Старата групичка понита (в това не сме много убедени, но знае ли човек!) се сблъсква с едно пони, което очевидно е ново в града. То смята, че силата на понитата не трябва да се хаби само за купони. Тя може да бъде използвана за много други неща, но не знаем за какво точно иска да я използва това черно пони. За да покори света?

Вижте също – Early Man – Ранният човек – Анимация, 2017

В един нормален трейлър на нови филми, ще видите какво ще правят или предприемат главните герои. Тук обаче не ги виждаме да се бият за нещо или да защитават нещо! Само крещят и бягат наоколо. Съюзяват се с пирати – да, но каква ли сделка са направили с тях? Филмът вече е в кината и някой от вас може и да са го гледали, но решихме да ви запознаем от близо със ситуацията.