Нови филми – My Dead Boyfriend – Моят мъртъв приятел

нови филми

 

Точно типът нови филми които ни трябват – интересни, забавни и шантави.

Не ви ли накара трейлъра на този филм да се замислите – Какво точно гледах?

Режисьор – Anthony Edwards
Дата на премиерата – 3 Ноември 2016
Държава – USA

Определено ни трябва нещо ново в киното. Дали това не е отговорът? Замислете се само – прибирате се от работа, напазарували сте дори и намирате мързеливото си гадже умрял на дивана, докато гледа телевизия! Доста странен ден, като добавим и факта, че са ви уволнили. Какво по-добро от това?

Историята не свършва тук обаче за много нови филми.

Тя едва сега започва! С течения на обстоятелствата и няколко разговора се оказва, че приятелят на главната актриса е бил най-известният в целият град. Спал с толкова много жени, направил толкова много различни неща за много хора – човек на народа. Момичето все повече и повече се удивлява от това, което научава за него. Че кой няма да се учуди? Този тип трейлъри за нови филми, буквално ни разказва целият филм, но само с липсващ край.

Вижте също – Bridget Jones’s Baby – Бебето на Бриджит Джоунс

Колкото повече споменава името на бившият си приятел, толкова повече неща научава главната геройня за него. Както всеки друг (не ни трябват нови филми за да си зададем този въпрос) и тя си задава въпроса – защо тя не знае това?

Точно това, ще е ключовият момент във филма. Да разберем защо приятелят и е криел толкова много неща и тайни за себе си. Дали се е опитвал да я предпази от нещо, някого или друго?
Доста интересни въпроси, на които не се вижда краят обаче. Веднага щом името на приятелят и бъде споменато, някой се сеща за него, какви моменти е имал с него и какво са правили. Дори хора, които изобщо не изглеждат да са имали нещо общо с него.

Ще е доста интересна комедия с интересни обрати и срещи с непознати. Дори среща с новата любов.