Нови филми – My Blind Brother – Моят сляп брат 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]

Нови филми със слепи хора, още повече от комичен вариант не сме виждали скоро.

Стига с тези ужаси, които ви предлагаме, нека наблегнем на нещо по-семейно, всекидневно, романтично дори.
В повечето нови филми не разбираме много за началото, тук например не можем да разберем как братът е станал сляп – дали е по рождение така или инцидент.
[indeed-social-locker sm_list=’fb,li,,go1′ sm_template=’ism_template_7′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=3 sm_d_text=’

Сподели
За да прочетеш

‘ ism_overlock=’default’ ]
Неговият брат обаче му помага в толкова много неща, даже ходи на бягане с него, грижи се за него по толкова много начини. Когато обаче братът трябва да каже няколко добри думи за брат си, той избира да избере за свой помощник във всичко в живота Бог. Не че имаме нещо против Господ или да се говори за него в нови филми, но сами виждате как изражението на виждащият брат се промени след тези думи.

Вижте също – Маса 19 – Table 19 movie 2016

Няма да гледате цял филм или нови филми само за това.

Историята се развива в много интересна посока. Виждащият брат преспива с едно момиче, като си я е харесал и я пита да излязат някой път, като тя категорично му отказва – типично за нови филми.




Каквото такова, не е свършил света. Тук не разбираме как стават точно нещата, вероятно защото трейлъри на нови филми не са предназначени за това, но слепият брат излиза на среща със същото момиче. Естествено, ситуацията е доста сконфузна, защото той не вижда и води брат си.

Така започват да се опознават повече, но слепият брат също пречи на преценката на момичето. Какво да прави сега – адски сладък и мил е, но си личи, че тя няма никакво намерение да закопава живота си в помощ на някой.

Сърцераздирателни чувства, типични за нови филми и стари. Какво може пък да се обърка на няколко срещи? Няколко преспивания с момичето, излети с тренировки, дори слепият брат кара автомобил. Това вече си е уникално. Определено интересна семейна комедия, която трябва да се види.

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]