Нови филми – Murder on the Orient Express – Убиец на Ориен Експрес

нови филми

Едва ли някой се е досетил за подобни нови филми?

Доста интересно наистина, да не говорим колко заплетено, ще е. Един влак, няколко пътници и стотици видове истории и най-добрият детектив. Не успяхме да разберем точно името му (доста заплетено беше в трейлъра), но това не е Шерлок Холмс. Какво може да очаквате, какво ще гледате и какво, ще чуете, ще видите след малко.

Естествено, както на всички други наши нови филми – малко описание.

Влак, пътуващ през ледената тундра, насочен към своята дестинация със своите пътници. Хора,  затворени в метална клетка, като единственото между тях е общата дестинация. Защо един от тях да не е убиец? Всеки може да е – счетоводителят, прислужницата, дори принцесата. Всеки може да намери мотив, всеки може да посегне на някой за лично удоволствие или за забавление. Ще трябва да почакаме да видим целият филм за да разберем.

Какво обаче, ще иска този пътник от останалите? Пари, злато, информация? Какви са неговите поводи за убийството, ще има ли второ, кои наистина е детективът и дали самият той не е убиеца, ще разберете като видите целият филм. Предполагаме, че това е филм по книга или пиеса, но ние не сме запознати пряко с нея. Дори и да бяхме, не бихме ви казали съдържанието ни никой нови филми, ако го знаехме. Все пак трябва да има момент на изненада.

Вижте също – Всички клипове на Wonder Woman

Какво, ще се случи с този влак, къде отива, колко човека носи, какви са техните истории, как ще процедира детективът за да намери убиеца и кои е убиеца – ще разберете сами. Споделяйте тази статия, за да може да достигне до повече хора. Всяко ваше споделяне помага малко по малко за развитието на сайта.