Нови филми – Mowgli – Маугли – 2018 – Фантастика

нови филми

 

Пак ли нови филми за тази джунгла?

Да, разбрахме, че джунглата е голямо място, че всичко в нея се мени и прочее и прочее. Ама пак ли ще гледаме историта за момчето, намерено в джунглата, маймуни и всичко останало? Толкова ли няма никакви идей за нови филми? Все пак, филмът не се очертава да е какъвто си мислим. Това тук, ще е след като момчето е върнато обратно в селото.

Защо обаче е заловено в клетка? Нима хората се страхуват от него? От неговата същност или от факта, че е израстнало в джунглата и може да се държи като животно? Какво, ще стане, ако го пуснат на свобода? Дали, момчето ще побеснее или ще побегне отното към джунглата?

Нови филми в които не става много ясно от нищо.

Така де, защо пак ще се връща в джунглата? Там повече му харесва? Там е по-добре възприеман от животните? Изключително много въпроси, а толкова малко отговори. Както и да е, много малко филми са се оказали добри, след като съвсем скоро е имало друг филм. Това може би е продължение на предишният или изцяло нова глава? Колко от вас смятат, че Маугли е всъщност младият Тарзан?

Вижте също – The Nutcracker and the Four Realms 2018

Страшно много въпроси се заформиха, а в трейлъра виждаме само битки, животни и джунгла. Какво толкова може да се крие в този трейлър?