Нови филми – Mom and Dad – Мама и татко 2018

нови филми 2018

Още нови филми с откачени истории?

Явно към това се стремят всички сценаристи през 2018. Напълно нова история, напълно нов сюжет и нещо, което не е виждано до сега. Да, може да е преработка или стар стил на филми, но все пак си заслужава ревюто. Ако имате деца, знаете какви са мъките по отглеждането им. Няма да ви изброяваме всички подробности, но в този филм, ще видите какво става, ако родителите в цялата страна откачат и започват да преследват децата си. Те са ги довели на този свят и те, ще ги върнат! Доста заплашително, а?

Нови филми, където родителите вече не издържат!
Има много филми, където родителите наистина са на ръба да направят нещо на децата си. Този обаче превръща родителите в зомбита с една единствена цел – да ги убият. Вирус ли е, от къде е започнало, защо се разпространява? Най-добрият и кратък отговор би бил, че някой друг родител, които не може да издържа вече го е разпространил, но за да не обвинят само него, го е разпръснал върху всички. Как обаче, кога, къде?

Вижте също – The Secret Scripture – Тайният Код – 2017

Страшно много въпроси, страшно малко отговори, но така е, когато имаш нови филми и гледаш само трейлъри. Ще разберем отговорите на всичко, когато видим целият филм.