Нови филми – Molly’s Game – Играта на моли 2017

нови филми 2017

 

Готови ли сте за нови филми свързани с хазарта?

Ако не ви се вярва, хазартната индустрия е най-голямата в света! Дори задминава п***о индустрията и всички останали. Естествено, далеч не сме ви събрали тук да ви говорим за подобни неща. О, не. Ако обичате филми свързани с много нелегални пари придобити по най-елегантния начин, това е следващото заглавие за вас! Супер главна героиня, супер интересна история, остава само да я видим на големият екран!

Нови филми от книги?

Това изобщо не е нещо от вчера. Ако сте запален кино любител, ще знаете, че много, ама много филми са направени по книги. Дори този! Тук става дума за тази госпожица (не мислим, че има връзка с някого), която успява по някакъв начин да изкарва странични пари от хазарт. Ето я и врътката обаче – в целият трейлър ние не успяхме да видим как точно го прави! Какво прави – продава места, краде, брои картите или какво изобщо смята? Такива трейлъри на нови филми са рядкост, но хем може да разберете за какво става дума когато видите трейлъра, хем не можете да кажете и главната причина! Супер странно, препоръчваме ви да изгледате трейлъра.

Вижте също – Stratton – Един беглец – 2017 Екшън

Ще бъде заловена, ще я разпитват, дори ще я уволнят, защото прави прекалено много пари – изключително заплетена ситуация, много интересно, много любопитно, но да видим какво точно прави за да изкарва всички тези пари! Едната ни теория е, че притежава незаконно казино с различни залози и бонуси. Нещо подобно. До къде може да се стигне обаче, ще разберем в самият филм.