Нови филми – Mine – Мина – Трилър, 2017, novi filmi

нови филми

 

Ето това е един от многото нови филми през 2017, които ще си заслужава.

Интересна история, нещо различно, не е продължение на нищо, голяма връзка с реалността, доста добър филм само от трейлъра. Двама войници пратени да застрелят терорист не изпълняват заповед и сега трябва да чакат следващото изтегляне, което ще е след няколко дни и от другият край на пустинята. Колко трудно може да е да прекосиш пустинята, след като си трениран войник?

Когато тя е пълна с над три милиона мини, едва ли е лесно. Още в началото единият войник умира, а те едва сега са влезли в самата пустиня.От кога чакаме такива нови филми.

Наистина! До сега само гледахме някакви доста бегли заглавия и изпълнения, римейкове и продължения. Беше крайно време сценаристите да се събудят и да намерят нови начини да ни забавляват с нови филми. Както вече ви казахме, двама войника които са на мисия, не я завършват и биват пратени за прибиране от другият край на пустинята. Не е голям проблем, но щом наоколо има 3 милиона мини и бойният ти другар бъде отнесен от една такава мина още в началото на пустинята – нещата не са вече толкова лесни колкото изглеждат.

Тук започва и интересната част. Другият войник също настъпва мина, но вместо да побегне, той решава да стой там и да повика за спешна помощ с екстрадиране. Това ще стане чак след три дни. Кой може да издържи толкова? Или ще бъде убит от глад и жажда, от пустинята или от мината под крака му.

Вижте също – Unlocked – Отключен 2017 Орландо Блуум

Толкова много варианти, а толкова малко време да реши. Интересен е и типажа, които се появява по време на трейлъра. Дали той ще е човекът, които ще го спаси и ще му помогне да отиде до мястото за взимане без да стъпва по мините в полето? Щом още от трейлъра ни грабна, това няма да е безсмислен филм.