Нови филми – Midnight Sun – Среднощно слънце 2018

нови филми 2018

 

Нови филми с голяма доза романтика?

За съжаление обаче, имаме подобен филм в списъка ни (ще трябва сами да го намерите) и е тоооолкова подобен, че чак е същия. Единственото което е променено са геройте. Бела Торн и Питър Шварценегер (досещате ли се на кого е син?) ще трябва да изпаднат в една страстна любовна история, която изживяват много повече на тъмно. За какво точно говоря – убедете се сами.

Нови филми с момичета с проблема кожа?

Дано това да не се превърне в мода! Вярно, че е добре за нощния ти живот – можеш да ходиш на партита и да купунясваш, но как ще изкарваш парите си? Добре, тук не е това въпроса, нито проблема. Момичето е прекарало целият си живот вкъщи заради непоносимост от UV лъчи. Заради това нейно заболяване, тя е гледала как съседското момче израства и дори си признава, че е влюбена в него. Доста тъжна история наистина, но понякога стават и такива неща, дори в нови филми.

Вижте също – Everything, Everything – Всичко, всичко 2017

Дори за тези нови филми обаче, любова е без граници. Някак си, той се влюбва в нея, започват да се виждат всяка вечер, да излизат и да й показва нещата от живота. Чувства се истински щастлива. Докато в момент не се скарват, защото тя не му е казала за заболяването си, но както вече сами се сещате, това няма да направи проблем, защото момчето я обича. Ще е интересно да видим развоя на нещата – какво мислят родителите им, какво биха правили за в бъдеще и дали няма да се случи нещо по-интересно?