Нови филми – Middle School: The Worst Years of My Life

Middle School: The Worst Years of My Life нови филми

 

В тези нови филми, заглавието може да е заблуждаващо. В „Средното училище: Най-гадните години от живота ми“ това определено е пълна заблуда. Базиран на успяла книга (дали зад океана, дали в нашите планини) този филм, определено се очертава да е уникална комедия.

[sgmb id=“1″]

Има някой нови филми, които се опитват да издигнат клишетата до следващото ниво. Не мислите ли, че този до някъде успява? Всеки е минал през училище и дали сте били от популярните или от зубърите, винаги сте имали някакви кофти моменти. Това момче обаче, то направо си ги търси. Изгонен от две училища, просещ си и трето изгонване, това хлапе просто няма спирка. Но училището в което се нанася, това вече е прекалено.

Виждали сте картинките, как училището ни трансформира в някакви идиоти, мислещи като роботи и прочие, но това тук си е точно такова. То буквално има правило за всяко нещо и наказание дори за най-малкото. Тук има учещи деца, а не животни, що за училище е това? Докато не унищожават дневника с драскулки на калпазанина, всичко се понася, но дневника е крайна точка. Тук чашата прелива.

Вижте също – Zoolander 2 | Зооландър 2
Започва една уникална комедия, където в някой нови филми липсва, но това което виждате не трейлъра си е истинска война с директора. Дори най-смелите ви мечти на хулиганите от вас, може би не достигат това ниво. Вие някога правили ли сте подобно нещо в училище?

Естествено, след всички тези бели, които направи е доста трудно да се каже, какво може да се очаква за в бъдеще. Дали училището ще продължава да работи по същата програма както преди или на този телевизор няма да пуснат и някой нови филми, да разнообразят децата. Като се замислите, от всички филми до сега, директора не поздравяваше ли само по усилвателите в коридора? Явно това е прекалено модерно училище, щом го дават и по телевизора.

[sgmb id=“1″]

Кои сме ние обаче, да казваме на хората, как да си правят нови филми? Ние сме само зрители, които се интересуват от това, да се посмеят на шегите и закачките на едно хлапе.