Нови филми – Mechanic: Resurrection – Механик: Възкресение

нови филми
[indeed-social-locker sm_list=’fb,’ sm_template=’ism_template_2′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=3 sm_d_text=’

Сподели статията
за да я прочетеш. Благодарим ти 🙂

‘ ism_overlock=’default’ ]
 

Нови филми, ще ви покажем онзи жанр от екшъна, където трябва да спасиш хубавата девойка по своят начин на оцеляване. Не ви ли липсва този тип филми – когато всичко е перфектно, ти си най-якият на планетата и изобщо не те интересува какво мислят другите, когато стане на въпрос – дали си най-добрият?

[sgmb id=“1″]

Нови филми с Jason Statham ще има още време, но този може да е следващият му хит. В ролята на най-добрият престъпник от типа – да изглежда като инцидент, ще трябва да спасява красивата си приятелка Jessica Alba.
За какво обаче става дума. Главният герой, се оказва да бъде най-добрият в убийствата, които изглеждат като нещастен случай. Всеки му възлага подобни задачи и естествено става популярен, но нищо чудно, някоя жертва да остане жива или брат му да се опита да ви очисти.
Дали точно това не се случва и тук? Дали този злодей, които задържа момичето не е брат на някой от жертвите на убиеца? Това е доста интригуващо и определено липсва в много нови филми.

Вижте също – Anthropoid – Човекоподобна маймуна 2016

Естествено, както във всички трейлъри на нови филми и тук нищо не можем да разберем как се започва или как, ще свърши целият филм. Определено очакваме да е грандиозен.
Какво обаче ще трябва да направи главният герой, за да си върне момичето? Да убие няколко души за няма и два дни, а всичките жертви са на различни континенти. Нови филми с такива откачалки скоро не сме виждали.

Каква обаче е ролята на човека, които Джейсън измъква и го кара да се направи на убит? Какъв може да е той – приятел, роднина, някакъв стар клиент? Ще трябва още да почакаме, преди да видим и разберем цялата история.
Като знаем обаче този смелчага, едва ли ще има проблем, да си върне момичето и да очисти лошите и да го направи, все едно всичко е било нещастен случай.

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]