Нови филми – Maze Runner 3: The Death Cure – 2018

нови филми 2018

 

Още нови филми за този лабиринт?

Еми, явно хората са си го харесали и искат да се върнат там. Шегата настрана, сега стана интересно. Ако сте гледали предишните два филма, ще знаете за какво става дума. Тук обаче е въпрос на разбиране, мислене и малко креативност. В последният филм разбрахме, че Томас има голям принос за всичко което се случва – дали е виновен за вируса или може да го спре. Какво ще стане в третата част обаче, ще трябва да изчакаме догодина.

Нови филми подобни на Терминатор?

Нещо подобно се заформя тук. История от типа – ти си еди какъв си, в миналото си направил еди какво си и прочее и прочее. Супер заплетено, но тук е поносимо – разбира се какво са направили и не ви трябват 10 прегледа на филма. Тук вече е въпрос – какво следва, какво ще правят? Защо да не се върнат в лабиринта? Добре, ако седнем да помислим логично, няма нищо там което да им помогне. „Зло“ да са скрили нещо там – не мисля. Ако имаше нещо, щеше да бъде оповестено много по-рано от 3-ят филм. Подобни нови филми тепърва, ще виждаме, така че свиквайте!

Вижте също – Downsizing – Смаляване – 2017 Фантастика

Виждаме някакъв град, които е доста огромен – дали това не е лабиринта? Не сме сигурни, не си личи много. Виждаме и влак – какво пък може да има във един влак? Някакви секретни вещества, кодове, оборудване? Очевидно, групичката имунизирани, ще си вземе един вагон, но какво ли има в него? Няма как да забравим и вечно висящият въпрос – какво му е толкова специалното на Томас? Вижте и лицето на неговата приятелка – сякаш е променено или обгорено? Дали им се е случило нещо ново? И от къде пари за бензин с тази кола?