Нови филми – Max Steel – Максимум стомана 2016

нови филми

 

Точно типът нови филми, които ни трябваше.

 

Много отдавна не сме гледали нови филми свързани с баща и син. Тук нещата са подобни на филмът „TRON“ и дори нещо близко, до онзи с подивелите камиони, обладани от извънземни.
Да загубиш баща си на такава млада възраст е много тежко за всеки, особено за това момче. Разбира се, не знаем под какви обстоятелства, то се прибира отново в родният си град с майка си, но там, ще срещне неща, далеч по-интересни от колкото е предполагал.

Бащата очевидно е бил учен, които се е опитвал да извлича енергия по много странен начин, за които вие ще разберете в самият филм. Точно когато почти постига целта си, нещо се случва и  той или загива или изчезва, предполагаме, че е първото но с тези нови филми не знае човек.

Вижте също – Resident Evil: The Final Chapter 2017

Хората знаят повече за баща му от колкото той самият за него.

В нови филми има различни начини за поява на нов индивид, но този летящ робот по доста интересен начин се появява. Кои го е повикал, активирал ли се е, защо точно е тук?

Доста въпроси, но за всички нови филми си има отговори. Момчето очевидно владее и някакъв вид сила, която контролира неговата енергия, която пък доста прилича на вода.
Каква е неговата цел обаче? Той ще трябва да се справи с наближаващо бедствие, което е в лицето на някакви извънземни. Само неговата енергия може да ги спре и целта на този малък робот е да го научи как. Ще е доста трудно, тъй като роботът си е робот, а момчето в пубертета, което доста може да обърка главата на всеки.

Комични случки, фантастични движения и изключително висока технология, ще се сблъскат в трейлъра и самият филм на Max Steel. Определено заглавие, което заслужава да се види, особено на големият екран.

Не забравяйте да споделяте статията и да се абонирате за нашият бюлетин.

[sgmb id=“1″]