Нови филми – The Masked Saint – Маскираният светец 2016

The Masked Saint нови филми

 

Нови филми с нови герой в тях предстоят, но този мисля, че е малко прекален. Тук става дума за Отец, баща и кечист, що за герой е това? За някой е нищо, но за няколко човека, точно колкото му трябва на него, той е най-големият герой на планетата.

[sgmb id=“1″]

Историята започва с кариерата на актьора, успяващ кечист явно, поради своята мания да се моли на господ и изобщо да се опитва да покаже по всякакъв начин, че неговият ум е отдаден изцяло на господ. Това очевидно се оказва, печеливша стратегия, предлагат му се няколко по-големи мача, но ако сте чували за „уредени мачове“ тогава може да се досетите, че и тук, ще има някой. Точно това и става. След като се съгласява, да го натупат на ригна срещу пари, боецът няма желание да се бие повече. Има и проблеми явно в семейството, които допълнително унищожават неговата страст за битката и затова решава да се премести със семейството си в друг град и да започне да проповядва, но дали ще успее да намери покой?

Вижте също – Criminal | Престъпник 2016 Трилър

Явно не! Защото в новият град, явно хората са по-недоброжелателни към религията и се отнасят с религиозните по много долен начин. Дали този маскиран светец, няма да се окаже спасението на това малко градче? Нищо не пречи да разберем, щом филмът излезе. Ако сте фенове на подценените, недооценените и героите, които сами са се провъзгласили за такива, тогава това може да е един от вашите нови филми.
Явно маската пак го вика към ринга и май ще трябва пак да се изправи пред няколко противника, за да покаже на какво е способен, да запази спокойствието на семейството си и това на града и дори да се опита да покаже верният път към Бог на всеки един от тези хора, дори на най-лошите.

Споделете чрез иконите за споделяне. Това ни помага много. Благодарим ви 🙂

[sgmb id=“1″]

https://www.youtube.com/watch?v=BPsL7Ny30Is