Нови филми – Mamma Mia! Here We Go Again 2018

нови филми 2018

Нови филми с още гърци?

Не, че им има нещо, но лично аз не съм гледал първата част и не съм наясно за какво става дума. Тук ще видите продължението на този филм, не изглежда никак лош, но сякаш е пълен със стари спомени и преповтарящи се истории. Вярно, има много повече нови филми, където ще видите все една и съща история, но тук поне са се опитали с нещо друго.

Нови филми със същите грешки?
Ако сте гледали филмът, вероятно знаете дали това са грешки или не. Предишната главна актриса сега има дъщеря, която също е бременна. Връща се в Гърция (видях един гръцки флаг на корабчето, пък и държавата си прилича) за да помоли майка си за помощ с бебето. Къде е бащата обаче? Това сигурно, ще разберем във филмът. Среща млад и красив мъж, започват любовна афера и прочее, но той се оказва сгоден и се връща за сватбата си.

Вижте също – Pitch Perfect 3 – Перфектният ритъм 3 2017

На това му се вика да нямаш късмет. Без баща, без приятел, явно лудите и роднини, ще трябва да изгледат детето. Момичето обаче все повече и повече заобичва новото място, харесва и веселието и иска да направи нови спомени там. Страхотно, наистина се очертава нещо различно на фона на всички нови филми, които имаме в момента. Какво обаче, ще се окаже накрая?