Нови филми – Lowriders – Каращи ниско 2017 Драма Нов трейлър

нови филми

Най-после малко нови филми, които не са „Бързи и яростни“.

Време беше наистина. Всички състезателни филми са само от поредицата и няма нищо интересно последните години. В този филм обаче, ще ви покажем малко драма, малко тъга и един интересен живот.

До сега не е имало нови филми за лоураидъри.

Lowrider в автомобилното общество ще се нарече човек, които кара автомобил смъкнат до земята. Естествено, в България няма как това да стане, защото ще може да си го държите само в хола. Но в други държави, където пътищата са много по-добри е възможно колата ви да е спусната супер ниско.

В този филм няма да става дума за състезания с висока скорост, скокове от сгради и други подобни екстремности. Тук ще видим част от авто обществото, която е спокойна и прекалено много като семейство.

Във всички нови филми ли трябва да говорим за семейството?

Макар това да е срещана тема, явно има много общо и с един автомобил. Нека да видим какво става в този филм обаче. Момчето, което и главният ни герой е прекалено объркано. Обича лоурайдърите, да рисува графити навсякъде и си мисли, че целият град (които не успяхме да разберем кои е точно) е негов. Може да прави каквото си пожелае.
Всичко това явно се променя, когато бива заловен от полицията. Самият полицай също има минало в криминалният свят и дори в този на лоурайдърите. Всеки има своето минало, но на този господин е прекалено объркано.

С всичко казано до тук свършва и смислената част на трейлъра. После всичко става объркано, смесено, дори не се разбира кои кои е! Доста объркан трейлър, надяваме се филмът да не изглежда по същият начин.

Вижте също – Bad Kids Of Crestview Academy 2017

Заформя се интересна история, само трябва да видим чия чия е и кои за кого играе. Какво става с момчето с графитите и дали иска да си купи кола, защото до тук видяхме, че той няма.