Нови филми – Logan – Логан 2017 – Последният върколак

нови филми

 

Нови филми през 2017 се очертава да са далеч по-добри от тези през 2016.

Ако търсите определението на брутален екшън с уникална история и епичност – това е!

Всеки гледал всичките филми свързани с върколака, ще се съгласят, че е време да изпратим кумчо вълчо по най-епичният начин по който е възможно.

Само не можем да си обясним, защо върколакът е пред умиране, състаряване? Нали не можеше да умре?

Нека да разгледаме и самият трейлър.

Нови филми и техните заместители.

Това  е толкова популярно, че няма начин да не ви подскажем и за него. Замислете се – той си отива и е време да видим наследника. Тук обаче е толкова странно, че мисля, че можем да говорим за нови серии свързани с това момиче.

Момиче за нов върколак?

Да не говорим, че може да става дума за момиче X-men. Това определено ще е нещо ново за нови филми.
Тя не изглежда да му е негова дъщеря, но очевидно има същите гени като неговите. Ако се замислите над всички филми до сега, от всички мутанти които е срещал през годините, нито един от тях не е имат подобни способности. Само Логан.
Брат му изчезна отдавна, няма да се учудим ако е мъртъв, всичките му приятели също, само доктора и вероятно няколко от мутантите. Тук говорим за преминаване от старата школа към новата. Какво ще е изпитанието пред нея обаче?

Логан се опитва да защити момичето, което не изглежда да е нещо специално. Не показва нокти или някакви способности, просто стои и мълчи. Очаквам втори трейлър на който да има повече екшън с това хлапе. Да видим на какво е способна.

Вижте също – The Great Wall – Великата стена 2017

Вероятно това ще е последният път в които ще видим и самият Логан да се представя с неговите нокти! Дали ще бъде заменен, дали ще има изцяло нова поредица – не се знае. Имаме усещането обаче, че за толкова време, киното не си научи урока да прави нови филми с повечко смисъл от колкото римейкове. Надяваме се и този да не стане такъв!