Нови филми – Little Evil – Малко зло – 2017 Филм от Нетфликс.

нови филми

 

Нови филми от продукцията на Netflix?

Явно това е модерният начин да направиш филм. За тези от вас, които не знаят, Netflix е платена мрежа за кино продукция. Плащате си и може да гледате филми и сериали на воля. Аз лично не съм ги пробвал, но знам, че цената е нещо от сорта на 20-30лв на месец и това което дават там може да си заслужава повече. Вижте, пробвайте, но нека се фокусираме върху филмът.

Нови филми – нови откачалки.

Този път обаче, става дума за едно хлапе, което е родено от Сатаната. Зловещо и мрачно, колко по-ужасно може да стане? Щом филмът започва с доведеният баща в среща на анонимните (не знам точно какви анонимни), значи положението не е розово. Мъжът се жени за жена, която очевидно изпълва неговият идеал за всичко. Има само един проблем – това хлапе. То определено е обсебено от някакви демони и не се знае какво може да е решението.

Някой от вас може да погледнат филмът и по различен начин. Като например – след като видимо хлапето не прави проблеми, не е убило някой (вероятно още) защо бащата се притеснява? Е, едва ли ще искате да имате такова дяволско хлапе в къщата си, но явно бащата се опитва да стане добър родител, макар изобщо да не му се получава. Какво смята да прави обаче е съвсем различна тема. За съжаление, много от всички нови филми, дори правени от нестандартни продукции не ни дават достатъчна информация. Дори тези от нетфликс сякаш имат още по-малко информация в трейлъра.

Вижте също – Toxic Shark – Токсична акула 2017 Ужас

Ако си мислите, че програмата е измама, има доста актьори които са участвали в техни филми. Все известни естествено, но е добре да знаете, че ви трябва интернет връзка за тази програма. Не я предлагат в мрежите на кабелните оператори до колкото ми е известно. За този филм – ще трябва да чакаме и да видим.