Нови филми – Life – Живот – 2017 Космически филм, Раян Рейнолдс

нови филми 2017

 

Готови ли сте за още нови филми в космоса?

Има толкова много теории, спекулации, „доказателства“ че в космоса има живот. Той може да е в най-различни форми и може да се срещне на различни места. Това което ми направи впечатление е, че намирането на живот стана толкова близко до земята. До сега във всички нови филми сме виждали как само совалки пътуват светлинни години за да достигнат до дадена дестинация.

Толкова ли е близко животът в космоса до земята? Толкова лесно ли може да се хване и изучава или той смята да изучава нас?

С толкова много космически нови филми през 2017, ще се наситим на космоса.

Не може да кажете, че ще има само един филм за космоса! Определено има още няколко, но този за сега е най-реалистичен. Група космонавти за които нищо не се казва в трейлъра какви са или от къде идват са на мисия за намиране на живот извън планетата земя. Както изглежда дори от един трейлър, те доста лесно го намериха.
Сега обаче идва ред на изследвания и изучавания. Дали? Този живот се оказва толкова малък, че може да стои в стъкленица, но какво става когато този мъж започва да крещи и ръката му бива заклещена? Какво толкова може да направи този малък бактериален живот, че да накара мъжа да пищи по този начин?

 

Ако мислите, че ще има нови филми с ефекти от анимацията!

Всички сте виждали анимации. Представяте ли си този малък организъм да посегне на човека както когато някоя рисунка по телевизията си отваря уж малката уста и захапва нещо 10 пъти по-голямо от нея? Това ще е интересно да се види.

Вижте също – Colossal – Колосално 2017 Ан Хатауей

Останалата част от трейлъра обаче не изглежда много обещаваща. Само гонене из кораба, изолиране на космонавтите за които се предполага да са заразени и това е. Нищо по въпроса за огромно извънземно в кораба, промяна на формата му или дори обладаване на нов приемник – човек. Определено има нещо скрито в този филм и ще трябва да изчакаме до Март за да разберем.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YtTHdVckEr0