Нови филми – Leap – Скок – Анимация 2017 Гледай онлайн

нови филми

 

Време е да видим един от многото нови филми, които да докоснат сърцето по нов начин.

От време на време се появяват анимационни филми, които буквални ни припомнят смисъла на живота. Няма значение от къде идваш или на къде си се запътил, важното е да искаш да постигнеш мечтата си и никога да не се предаваш.

Точно за това ще стане дума в този филм. Две деца, които са отрасли в дом за сираци и не спират да мечтаят потеглят по пътя на своята мечта.

Колко още такива нови филми можем да очакваме?
Това е доста сложен въпрос, на които няма как да отговорим. За сега нищо ново на хоризонта. Нека да обърнем внимание на този филм. „Скок“ определено ще ви смае с историята си и постиженията. Две деца – момче и момиче, които имат мечти по-големи от тях самите, решават да избягат от сиропиталището в което се намират и да отидат в Париж да преследват мечтите си. Не са брат и сестра, само за сведение. Момичето иска да стане балерина, а момчето – велик откривател. Построява постоянно всякакви летателни апарати, опитва се да впечатли приятелката си, но винаги се проваля.

Да започнеш да преследваш мечтата си с всички сили може да е трудна задача, но с изключително добър край. Не се споменава много за момчето, но момичето намира учителка в една пенсионирана (поне така ни прилича на нас) балерина. С нейната помощ и наставления, тя успява да подобри уменията си и да се качи на сцена. Какво се случва от там нататък, ще трябва да видим самият филм.

Вижте също – The Nut Job 2: Nutty by Nature – Ядкена работа 2

Трябва да се правят по-често такива нови филми.

Които да те накарат да се замислиш върху действията си, дали са правилните и дали си заслужава да се бориш за тях. Колкото по-голяма цел си поставиш, толкова по-удовлетворен ще се почустваш когато я постигнеш, а за да я постигнеш, ще трябва доста да се изпотиш.