Нови филми – La La Land – Ла Ла Земя 2016

нови филми

 

Много нови филми са ни били напълно неразбираеми от трейлъра. Този обаче, абсолютно нищо не може да се каже за него.

 
[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,’ sm_template=’ism_template_6′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=4 sm_d_text=’

Сподели
За да прочетеш 🙂

‘ ism_overlock=’default’ ]
Това се нарича тиизър трейлър. Нещо като откъс от филма, преди самият трейлър. По-кратно – тре-трейлър, ако не разбрахте.

Та идеята е, понеже явно филмът е още в обработка и издателите са решили да направят съвсем малък откъс (които изобщо не личи да е малък за много нови филми), но без никаква информация. Какво можем ние да ви кажем тогава за него?

Не много очевидно, то ние не видяхме нещо! Това което се вижда от целият клип е как момче, което не се знае от къде е, дали работи нещо, дали живее в града или преминава, изобщо нищо се разхожда по улиците и свири с уста.
Вижте също – Goat – Овца 2016 – Nick Jonas movie

Момичето изглежда има някаква работа, нещо със шоубизнеса или актьорството, дори момчето свиреше на пиано. Определено се говори за любовна история, но само това. За съжаление не се знае нито началото на тази любовна история, нито краят, нито нищо!

Защо им е изобщо да правят такива трейлъри, когато на тях няма нищо? Да речем, че е някой наистина голям филм, някои наистина известен и които със сигурност, ще привлече милиони зрители и прочие. Ние говорим за нови филми, които изобщо не изглеждат да са нещо различно.

Както вече ви казахме, това е само тиизър, предпремиера на трейлъра и това е самото му предназначение.
Дори и да ви се вижда странно за нови филми, нещото което ни вълнува най-много е – с какъв край ще завърши?

Дали ще има някаква голяма трагедия, дали няма да се оженят или да избягат надалеч, може и братовчеди да се окажат, кои знае.
Не можем и да ви кажем дали ще е на големи екрани, но за сега изобщо не си мислите, че ще можете да го видите в киното. Не показва никакви признаци за това, не изглежда нещо странно и разнообразно от предишни, любовни, нови филми ,така че може да занижите малко очакванията си.

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]