Нови филми – Kong: Skull Island – Конг: Островът на черепите

нови филми

 

Нови филми за 2017 излизат все повече и повече, но нищо не може да ни изненада толкова.

 

За тези от вас, които не са разбрали, това е Кинг Конг филм в нова версия. Естествено, никой вече няма идеи за нови филми и всеки гледа да пренапише някой стар. Не ви ли писна да снимате едно и също бе хора?
[indeed-social-locker sm_list=’fb,,tw,li’ sm_template=’ism_template_6′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=6 sm_d_text=’

Сподели и прочети

‘ ism_overlock=’default’ ]

Виждали сме много версии на тази история, но тази може да се окаже най-архаичната. Защо? Вижте само какви кости има по тази планета, какви черепи, какви неща. Що за животни са това?
По много неща обаче си личи, че това са динозаври. Един от черепите (този на който има малка къртечница), ще ви се стори доста познат от всички филми за динозаври.

Вижте също – King Arthur Legend of The Sword 2017

Що за ера ще е тогава, ако има горили и динозаври? Много хора искат да видят бой между тези двете същества, но тук едва ли ще го видим. Тук става дума за напреднала човешка раса и древни създания.

Това вече се казва история за нови филми. Не че е много близка до оригиналният Кинг Конг, но поне го има като образ.
Ако слушате внимателно трейлъра, ще чуете че става дума за друга планета. Не можем да разберем дали става дума за земята или нещо друго, но с този хеликоптер, едва ли са отишли до Марс.
Започнете да си задавате въпроса, само като видяхме един трейлър на нови филми, колко се объркахме вече? Друга планета ли е това, коя година е, какви са всички тези животни, това бъдещето ли е и още толкова много други.

Всичко това ни кара сериозно да се замислим, че тук изобщо няма да става дума за момичето взето от горилата (то дори жена не се видя в трейлъра), какво говорим да се изкачва по небостъргачи или нещо подобно. Вижте размера на това животно! Огромно е!

Колкото и да му се възхищаваме, няма да видим нещо повече от това. Трябва да изчакаме излизането на нови филми 2017, за да разберем какво ще се случи във всеки един от тях.

Както винаги, тук не се и разбира какво ще се случи в края или към какво води крайният резултат.

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]