Нови филми – Kingsman: The Golden Circle – 2017

нови филми

 

Бяхте ли подготвени за тези нови филми?

Определено си е изненада, че ще видим продължение на този филм. Имаме усещането обаче, че няма да е това което очаквате – нещо различно, някаква странна история за създаването на организацията или нещо подобно. Не мили мой, това ще е поредният престъпник, решил да посегне на организацията. Доста клиширано не мислите ли?

Не ни ли писна от подобни нови филми?

Доста е отчайващо, да, но какво да се прави. Аз лично очаквах доста повече развръзка, нещо интересно, нов член на групата или нова любов. Не че нищо от това не е възможно, но като гледам трейлъра, сякаш не ми се вижда да спечели много от овациите на публиката. Доста клиширан от трейлъра може да се каже. Какво виждаме обаче?
Същите главни герой, като дори един „умрял“. Злодей, които е от Америка с този стил на обличане? Изключително голямо количество екшън сцени, разруха и в това число – срутването на хубавото имение в което организацията Кингсмен се намираше. Доста екшън ни очаква, това е гарантирано. Но какво ни предлагат всички тези нови филми с този стар екшън? Клиширан, нищо впечатляващо, нищо съществено.

Можем ли да очакваме нови филми от поредицата Кингсмен?

Определено! Със сигурност, ще видим нещо ново от тези изискани хора. Друг злодей, нова организация или нещо съвсем различно (което винаги е малко вероятно), но винаги трябва да имаме надежда. Дори този филм, може да се окаже достатъчно добър за да се хареса на много хора. Все пак, гледаме изтънчени маниери, обноски, облекло, поведение и всичко това комбинирано с изключително голяма доза екшън. Само аз ли съм този, които си мисли, че всички актьори прекаляват с очилата във филмът или са просто слепи? Дори момичето имаше очила!

Вижте също – American Assassin – Американски убиец 2017

Ако ревюто ви е харесало, не забравяйте да споделяте в социалните мрежи, за да бъде достъпно до повече хора. Дори един коментар под трейлъра не е излишен.