Нови филми – King Arthur Legend of The Sword 2017

нови филми

 

 

Нови филми за крал Артур? Е това не се беше случвало скоро!

Наистина, с толкова много неща за писане, толкова много успели хора за които може да се направи филм, те пак ли се връщат към Артур и всякакви други, милионно преправяни герой? Замислете се, колко пъти сте виждали филм за този човек? Доста, а?

[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,,go1′ sm_template=’ism_template_7′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=6 sm_d_text=’

Сподели за да прочетеш

‘ ism_overlock=’default’ ]

Добре, нека преглътнем факта, че гледаме филми все за едни и същи хора. Да видим самият филм и какво има в него.
Историята си личи, че е силно променена (нови филми, какво да ги правиш), учудвам се че няма дракон някъде да прелита.

Вижте също – Wonder Woman – Жената чудо 2017

Филмът наистина изглежда прекалено пресилен. Героите са прекалено откачени или изобщо – нереални. Има дори някакви животни, може би митични. Вярно, поне до половината на трейлъра се вижда, че Артур вади меча, но какъв е този крал, които управлява тази хилядна армия? Не сме много убедени, че целият филм следва сюжета на истинските събития, но не се знае до колко и те са верни.

Трябва да започнем да свикваме с нови филми, които са от история преди сто години и повече и вече не са същите. Това е малко жалко, защото се губи истинският чар на историята.

Героите във филма може да са били малко по-добри. Замислете се за отношението на самият Артур например. Вижте как се изказва, как се държи, все едно гледаме капитан Джак Спароу, а не крал Артур.

[sgmb id=“1″]

А какво става, щом извади меча? Какво започва да се случва тогава, какви са тези животни, какви са тези кървища и изобщо – какво става? Някой иска да превземе кралството веднага, щом Артур е произнесен за новият крал? Историята в един момент започва доста да се оплита и да става сложна. Ще трябва внимателно да следите за нови трейлъри и дори за самият филм.

Според нашето мнение, филмът ще бъде голяма раздувка в интернет, голямо споменаване и хвалене, но в крайна сметка – нищо съществено.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kddXIewtzaU

[/indeed-social-locker]