Нови филми – Killing Hasselhoff – Да убиеш Хаселхоф 2017

нови филми

 

Изключително странни нови филми се задават на хоризонта!

Като този например. Цялата идея зад филмът, историята, главните герой и всичко друго са изключително странни, но ако се фокусирате над главният герой, ще се замислите, че това е филм в които той да участва. Нещо от сорта на „завръщане обратно в киното“ или просто да покаже на младото поколение кои беше този Дейвид Хаселхоф.

Други нови филми с Хаселхоф?

Едва ли! Имаме голямото предчувствие, че това ще е един (добре, може да има няколко други след някоя година) от няколкото последни нови филми в които той ще играе. Да го наречем остарял, демоде и да не забравяме, че може да бъде изместен от много по-привлекателни актьори. Каква е историята на филмът обаче? Група купонджий залагат на коя знаменитост, ще умре първа. Вашият любим герой от други стари филми, залага на Хаселхоф и наградата е половин милион долара. Жалко, че не получаваме повече детайли за залагането – колко залагаш, кога свършва времето и други подобни условия. Всичко което знаем е, че тази знаменитост трябва да умре.

Вижте също – The Layover – Подреждането 2017 Комедия

Вероятно, причината поради която заложиха на Дейвид, е че е стар и вече не се занимава активно с някаква дейност. Логичен избор, но всичко тотално се обърква, когато главният ни герой бива арестуван (или глобен, не го разбрахме точно) за нарушаване на закона, сексуално насилие и употреба на наркотици, като той само се спъна. Доста лоша ситуация, а? Всичко останало от филмът е доста голяма купчина от комични случки и мислене как да се справи със задачата. Едва ли може да е най-добрият от всички нови филми за тази година, но ако нямате какво друго да гледате, препоръчваме ви този.

https://www.youtube.com/watch?v=IQYLBXW7ILw