Нови филми – Killing Gunther – Да убиеш Гюнтер – 2017

нови филми 2017

 

Мислехте си, че няма да има повече нови филми с Арни?

О, много сте сбъркали! Този човек, дори е взел ролята на напълно различен Терминатор от всичките филми, които сте гледали до сега. Не знам дали мога да опиша филмът като комедия, екшън или някаква евтина подигравка и от двете, но определено, ще си заслужава гледането. Казах евтина подигравка, защото ако се вгледате, ще видите, че не си личат толкова специални ефекти и толкова компютърна обработка. Ще е интересно да видим какво са измислили режисьорите зад всичко това, което ще видите в трейлъра.

Арнолд с нови филми?

Не знаем колко може да са те, може и никога да не спре. Не е казано, че в един момент просто трябва да спре да снима филми. Нека да се фокусираме върху този обаче. Арнолд играе ролята на най-добрият наемен убиец. Никой не може да го убие, но явно някой има това желание. Не разбираме точно за какво, но определено има желание да го направи, щом е събрал такъв екип от специалисти в различни области. Очевидно няма един човек, които да може да се противопостави на Арни и сега е време да се събере отбор за това.

Веднага започвате да се питате – какво пък толкова може да прави Арнолд, че да е толкова трудно неговото убиване? Явно човекът си знае работата, не е в бизнеса от вчера, щом има толкова хора по петите му.

Вижте също – Molly’s Game – Играта на моли 2017

Него това обаче изобщо не го притеснява! Както виждате, той е толкова сигурен в себе си, толкова щастлив, че някой се опитва да го убие, че му е все тая кои е точно. Определено, ще очакваме да видим пълният филм и всичките причини, които остават неизказани от трейлъра.